Arad: AUDIO FOTO VIDEO Căprioară căzută într-un canal din Pădurea Ceala, salvată de către pompierii din Arad

Pentru că pentru salvatorii din Arad fiecare viață contează, o căprioară care care era căzută într-un canal din Pădurea Ceala, de lângă municipiul Arad, a fost salvată, duminică, de către pompierii din Arad.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

ARADCU 00 CAPRIOARA ISU ARAD DUM17NOV

Arad: FOTO VIDEO O căprioară căzută într-un canal din Pădurea Ceala, salvată de către pompierii din AradPentru că pentru salvatorii din Arad fiecare viață contează, o căprioară care care era căzută într-un canal din Pădurea Ceala, de lângă municipiul Arad, a fost salvată, duminică, de către pompierii din Arad. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, "salvatorii Detașamentului de Pompieri Arad au intervenit, duminică, în urmă cu doar câteva minute, la intrare în pădurea Ceala pentru salvarea unei căprioare căzute într-un canal neacoperit".

Publicată de Realitatea De Arad pe Duminică, 17 noiembrie 2019

Apelul la 112 a fost făcut de bărbat care trecea prin zonă.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „salvatorii Detașamentului de Pompieri Arad au intervenit, duminică, în urmă cu doar câteva minute, la intrare în pădurea Ceala pentru salvarea unei căprioare căzute într-un canal neacoperit”.

„Intervenția salvatorilor a fost un succes, căprioară, deși ușor rănită, se bucură din nou de libertate. Echipa de salvatori a fost formată din Plt.Adj-șef Bucșa Sorin, Sg.maj. Tarta Adrian, Pl. Adj. Bila Marius”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situsații de Urgență Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.