Arad: AUDIO FOTO VIDEO Ce spune Gheorghe Falcă despre cea de-a doua sa carte, „Curajul de a prinde o stea căzătoare”, care a fost lansată la București

Europarlamentul PNL, fostul primar al Aradului, Gheorghe Falcă, și-a lansat. sâmbătă, la Librăria Diverta Lipscani din București cea de-a 2-a carte.

https://www.facebook.com/CaleaEuropeana/videos/188048925764458/

Ascultă în colajul foto-video de mai jos declarația completă a europarlamentarului Gheorghe Falcă despre cartea „Curajul de a prinde o stea căzătoare”.

ARADCU 00 GHEORGHE FALCA SA15FEB

Arad: AUDIO FOTO VIDEO Ce spune Gheorghe Falcă despre cea de-a doua sa carte, "Curajul de a prinde o stea căzătoare", care a fost lansată la BucureștiEuroparlamentul PNL, fostul primar al Aradului, Gheorghe Falcă, și-a lansat. sâmbătă, la Librăria Diverta Lipscani din București cea de-a 2-a carte.Ascultă în colajul foto-video sau citește în materialul din linkul de mai jos declarația completă a europarlamanetarului Gheorghe Falcă despre carte.https://realitateadearad.net/index.php/2020/02/16/arad-audio-foto-video-ce-spune-gheorghe-falca-despre-cea-de-a-doua-sa-carte-curajul-de-a-prinde-o-stea-cazatoare-care-a-fost-lansata-la-bucuresti/

Publicată de Realitatea De Arad pe Duminică, 16 februarie 2020

 

„Curajul de a prinde o stea căzătoare” este o povestire a istoriei politicii recente, spune chiar autorul Gheorghe Falcă.

„E o carte de însemnări politice, plecată din modul în care m-am manifestat în 2013, în care cititorul descoperă modul în care un om politic de dreapta gândeşte, o combinaţie de creştin-democraţie cu ceea ce înseamnă societatea liberală, o anumită gândire a ceea ce înseamnă astăzi naţiunile în interiorul Uniunii Europene“, a declarat Gheorghe Falcă, la lansarea cărții.

Conform acestuia, volumul cuprinde şi un capitol cu nouă reguli de manifestare a politicienilor de dreapta: Nu te teme, îndrăzneşte; Fii prezent; Înfăţişează-te celorlalţi în cea mai bună variantă a ta; Asumă-ţi proiecte şi du-le la bun sfârşit; Entuziasmează-ţi susţinătorii; Identifică-ţi cu precizie adversarul şi supune-l unor critici constante; Aliază-te cu cei care au un plan bun; Propune doar proiecte şi teme care interesează publicul; Fii mărinimos.

Alături de Gheorghe Falcă, la lansarea cărții au mai vorbit jurnalistul și politologul Sever Voinescu-Cotoi și politicianul Cătălin Predoiu.

„Domnul Falcă ajunge către o acţiune politică preponderent constructivă şi aşa este şi cartea. O carte despre valori, o carte despre actul politic pus în relaţie cu valorile şi anume valorile de dreapta. Şi acesta este un lucru de subliniat. Pentru domnul Falcă, lucrurile sunt foarte clare, adică nu există o confuzie sau cea mai mică ezitare în a opta între o acţiune politică bazată pe o valoare de dreapta sau de stânga. Dânsul vede imediat care este diferenţa şi nu ezită“, a punctat Cătălin Predoiu.

„Cuvântul Înainte” este semnat de liderul liberal Rareș Bogdan care arată: „Şi nu doar pentru că domnul Falcă a fost atâţia ani un primar de succes! Ci pentru că a priceput, probabil din interacţiunea cu aşteptările oamenilor, că viitorul omenirii se bazează pe succesul comunităţilor, îngemănat în proiecte naţionale care converg într-o orchestră internaţională diversă, dar unită”.

În urmă cu 9 ani, fostul primar al Aradului și liderul PNL Arad și-a lansat prima carte: „Societate vie. Proiect România 2020”.

Gheorghe Falcă, cel mai longeviv primar al municipiului Arad după Revoluția din 1989 și al 2-lea cel mai longeviv din întreaga istorie a orașului

Gheorghe Falcă este cel mai longeviv primar al municipiului Arad după Revoluția din 1989 și al 2-lea cel mai longeviv din întreaga istorie a orașului. A condus Primăria Arad timp de 4 mandate consecutive, din 2004 până în vara anului 2019, când și-a dat demisia din funcție după ce, pe data de 26 mai 2019, a fost ales în primul mandat de europarlamentar.