Arad: AUDIO FOTO VIDEO Imagini spectaculoase cu intervenția pompierilor la incendiul care amenința să cuprindă un întreg complex rezidențial de la marginea Aradului

Un incendiu care amenința să se extindă la un întreg complex rezidențial aflat marginea municipiului Arad, lângă DN79 Arad-Oradea, a cuprins, miercuri, o casă din cartier.

ARADCU 00 ISU ARAD MI30OCT

Un incendiu care amenința să se extindă la un întreg complex rezidențial aflat marginea municipiului Arad, lângă DN79 Arad-Oradea, a cuprins, miercuri, o casă din cartier.La fața locului au ajuns mai multe echipaje cu 14 pompieri și paramendici SMURD.Ascultă în linkul de mai jos ce spune, despre incendiu, purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Publicată de Realitatea De Arad pe Miercuri, 30 octombrie 2019

La fața locului au ajuns mai multe echipaje cu 14 pompieri și paramendici SMURD.

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca,”în momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului pe aproximativ 150 mp cu posibilități de extindere la întreg complexul de locuințe. Locuințele sunt lipite una de alta, cu acoperiș la același nivel față de pereți despărțitori, din zidărie”.

„Pompierii au reușit să salveze 90 la sută din complexul de case. A ars acoperișul unei locuințe și s-a degradata parțial la alte două. Cauza incendiului este scurt circuit electric la un ventilator aflat în tavanul din baie”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Sursa foto-video: Insepctoratul pentru Siutuații de Urgență Arad