Arad: AUDIO FOTO VIDEO Incendiu puternic într-o clădire din Arad, în care se aflau butoaie cu motorină, lemne, rumeguș, plastice și textile

Un puternic incendiu a cuprins, în cursul nopții de sâmbătă către duminică, anexa unei case din satul Andrei Șaguna, comuna Zimandu Nou, județul Arad.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

ARADCU 00 ISU ARAD DUM17NOV (1)

Arad: AUDIO FOTO VIDEO Incendiu puternic într-o clădire din Arad în care se aflau butoaie cu motorină, lemne, rumeguș, plastice și textilehttps://realitateadearad.net/index.php/2019/11/16/arad-audio-foto-doua-persoane-ranite-dupa-ce-soferului-i-sar-fi-facut-rau-la-volan-si-a-iesit-cu-masina-pe-un-camp-de-la-marginea-dn79-aradoradea/Un puternic incendiu a cuprins, în cursul nopții de sâmbătă către duminică, anexa unei case din satul Andrei Șaguna, comuna Zimandu Nou, județul Arad.Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, "Detașamnetul de Pompieri Arad a intervenit cu trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD".Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad

Publicată de Realitatea De Arad pe Duminică, 17 noiembrie 2019

 

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „Detașamnetul de Pompieri Arad a intervenit cu trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD”.

„În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat și cu violență la o anexă, cu rol de magazie, de aproximativ 200 mp, cu înălțime de aproximativ 2 m, cu posibilitatea de propagare la casele învecinate. Incendiul s-a dezvoltat rapid și cu violență favorizat de materialele depozitate în anexă: butoaie cu motorin[, paleți, lemne, rumeguș, materiale plastice și textile. Incendiul a fost localizat și limitat fără a se extinde la construcțiile învecinate după o oră de intervenție, stins după aproximativ alte trei ore. Cauza probabilă a incendiului „foc deschis” în spatii închise”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Din fericire nu s-au înregistrat persoane rănite.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.