Arad AUDIO FOTO VIDEO Percheziții la 17 balastiere din județele Arad și Bihor. Ce caută polițiștii și procurorii

17 percheziții la balastiere din județele Arad și Bihor au fost efectuate decătre polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

ARADCU 00 POLITIA ARAD JOI04IUN (1)

Arad AUDIO FOTO VIDEO Percheziții la 17 balastiere din județele Arad și Bihor. Ce caută polițiștii și procurorii17 percheziții la balastiere din județele Arad și Bihor au fost efectuate decătre polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.https://realitateadearad.net/index.php/2020/06/04/arad-audio-foto-video-perchezitii-la-17-balastiere-din-judetele-arad-si-bihor-ce-cauta-politistii-si-procurorii/#arad

Publicată de Realitatea De Arad pe Joi, 4 iunie 2020

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „activititățile care s-au desfășurat în 3 locații din județul Arad și 14 în județul Bihor, au vizat identificarea și ridicarea de probe privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, executarea de activități miniere fără permis sau autorizație și efectuarea de lucrări pe malul râului Mureș fără autorizare”.

„În urma perchezițiilor s-au ridicat mai multe documente și înscrisuri necesare stabilirii probatoriului, iar 9 persoane fizice și 14 societăți comerciale urmează să fie audiate. Activititățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor economici din cadrul I.P.J. Bihor, Serviciul de Investigații Criminale și Criminalistic din cadrul I.P.J. Arad, precum și luptători S.A.S”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Polițiștii și procurorii continuă cercetările în acest caz.