Arad: AUDIO FOTO VIDEO Pompierii din Arad, la defilarea de Ziua NATO. Cea mai mare manifestare aviatică, militară și de securitate din Europa

Pompierii din Arad sunt implicați în misiune la cel mai înalt nivel. 3 echipaje dincadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad au plecat, joi, pentru a defila la ceremoniile organizate de Zilele NATO, care au loc la Ostrava, în Cehia.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, vor participa în perioada 19.09-23.09 la ceremoniile organizate de Ziua NATO, în localitatea Ostrava din Cehia”.

„Cei șapte pompieri arădeni vor prezenta tehnica din dotare și vor defila alături de trupe din tările membre NATO. ISU ARAD a dislocat pentru această misiune autospeciala de intervenție la calamități și accidente colective, autocamionul și containerul mulți risc și o autospeciala SMURD, terapie intensivă mobilă”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

ARADCU 00 NATO TETRIS ISU ARAD JOI19SEPT (1)

Pompierii din Arad sunt implicați în misiune la cel mai înalt nivel.3 echipaje dincadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad au plecat, joi, pentru a defila la ceremoniile organizate de Zilele NATO, care au loc la Ostrava, în Cehia.

Publicată de Realitatea De Arad pe Joi, 19 septembrie 2019

Conform site-ului organizatorilor, natodays.cz, Zilele NATO din Ostrava, Cehia, care sunt organizate împreună cu Zilele Forțelor Aeriene Cehe, reprezintă cel mai mare show aviatic, militar și de securitate din Europa, care are ca și scop să arate publicului spectrul larg de resurse și capabilități pe care Cehia și aliații săi le au în domeniul asigurării securității.

România este membru NATO începând din anul 2004.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Stuații de Urgență Arad