Arad: AUDIO FOTO VIDEO Președintele UDMR, Kelemen Hunor: Uniunea nu cere nimic pentru a susține moțiunea de cenzură la adresa Guvernului PSD 

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, duminică, la Arad, că Uniunea nu a cere nimic pentru a susține moțiunea de cenzură la adresa Guvernului PSD.

ARADCU 00 UDMR KELENEN HUNOR CE CER PENTRU MOTIUNE DUM06OCT

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, duminică, la Arad, că Uniunea nu a cere nimic pentru a susține moțiunea de cenzură la adresa Guvernului PSD.https://realitateadearad.net/index.php/2019/10/06/arad-audio-foto-video-presedintele-udmr-kelemen-hunor-uniunea-nu-cere-nimic-pentru-a-sustine-motiunea-de-cenzura-la-adresa-guvernului-psd/

Publicată de Realitatea De Arad pe Duminică, 6 octombrie 2019

Kelemen Hunor a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă la Arad, că UDMR nu a cerut nimic şi nu cere nimic pentru a vota moţiunea de cenzură.

„Am spus de la început că nu avem niciun fel de condiţii. (…) E o perioadă foarte scurtă, ce să negociezi pentru un an de zile? Dacă pică Guvernul Dăncilă, Guvernul care va fi instalat are o singură misiune – de a gestiona corect bugetul, de a organiza alegerile locale şi parlamentare anul viitor şi de a nu permite derapaje economice”, a spus liderul UDMR.

El a adăugat că UDMR a decis să susţină moţiunea pentru că, „în acest moment, guvernarea bună nu este posibilă cu acest Guvern”.

„Nu văd premisele unei guvernări bune şi cred că într-un astfel de moment e bine să pui punct şi să încerci să faci altceva decât ceea ce s-a făcut până acum”, a mai declarat Kelemen Hunor.

În opinia sa, dacă s-ar menţine instabilitatea politică încă un an „cu un guvern despre care nu se ştie dacă are majoritate sau nu are majoritate, cu lipsă de predictibilitate în zona fiscală”, vor creşte în continuare costurile la care se împrumută ţara.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, se află, duminică, la Arad pentru a participa la comemorările celor 13 generali care au luptat pentru independenţa maghiarilor faţă de Imperiul austriac și care au fost executați la Arad pe data de 6 octombrie 1849, adică exact acum 170 de ani.

Arad: AUDIO Kelemen Hunor propune un pact pentru candidaţii la prezidenţiale: „campanie fără atacuri la persoană”

Arad: VIDEO Ce spune Kelemen Hunor despre intrarea UDMR în Guvernul de după moțiune

Arad: VIDEO Președintele UDMR, Kelemen Hunor: UDMR susține un Guvern în jurul PNL, pentru că liberalii au inițiat moțiunea