Arad: AUDIO Mai multe injurii, printre care și la adresa poliției, mâzgălite pe pereții unui cămin cultural din județul Arad, după renovarea acestuia cu 150.000 de euro

Mai multe injurii la adresa poliției au fost mâzgălite pe pereții unui cămin cultural din județul Arad, la câteva zile de la renovarea și restaurarea acestuia cca 150.000 de euro, fonduri europene.

Inidentul a avut loc în satul Neudorf, comuna Zăbrani, iar primarul comunei Zăbrani, Marian Toader, a depus plângere la poliție. Localnicii speră ca vinovații să fie puşi să plătească renovările.

Primarul comunei Zăbrani, Marian Toader, a declarat că localnicii au observat joi dimineaţă cuvintele obscene scrise cu vopsea neagră pe pereţii albi, probabil în cursul nopţii trecute.

„Imobilul a fost renovat în întregime, iar recent am făcut recepţia lucrărilor. Am obţinut fonduri europene pentru acest proiect, care ne-a costat cca 150.000 de euro. Este păcat că cineva a recurs la un astfel de gest, a distrus proprietatea publică din motive pe care nu le cunoaştem. Nu ştim cine a făcut asta, dar am sesizat Poliţia”, a declarat primarul comunei Zăbrani, Marian Toader.

Edilul a postat şi pe contul său de Facebook fotografii cu urmele incidentului, iar localnicii sunt revoltaţi de distrugerea clădirii, cerând să fie găsiţi vinovaţii şi să fie puşi să plătească renovările.

Sursa foto: Marian Toader Facebook