Arad: AUDIO Doi elevi, eliminați din ultima probă a bacului, joi, la Arad, iar un alt elev a susținut examenul cu subiecte de rezervă

Doi elevi au fost eliminați din ultima probă a bacalaureatului, joi, la Arad, iar un alt elev a susținut examenul cu subiecte de rezervă.

Doi elevi au fost eliminați din ultima probă a bacalaureatului, joi, la Arad, iar un alt elev a susținut examenul cu subiecte de rezervă.

Șeful Inspectoratului Școlar Arad, prof. Marius Gondor

Cei doi candidați au fost eliminați la Liceul Aurel Vlaicu din municipiul Arad și la colegiul din Ineu după ce au fost prinși în timp ce încercau să copieze, unul dintr-un ceas inteligent, celălalt, dintr-un telefon.
În această sesiune a bacului, în Arad au fost eliminați în total 4 candidați… unei fete i-a sunat telefonul în timp ce susținea examenul, iar ceilalți 3 băieți au fost prinși încercând să copieze dintr-un ceas inteligent sau din telefoanele mobile.

La proba la alegere a profilului și specializării au fost înscriși 3063 de candidaţi, dintre care au participat 2874 de candidaţi, iar 187 de candidaţi au absentat.

Primele rezultate vor fi afișate marți, 30 iunie, până în ora 12.00.

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16:00 – 19:00 și pe data de 1 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00.

Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie.