Panică, marți, într-un bloc cu 4 etaje din municipiul Arad, dupăce într-un apartament de la ultimul etaj a izbucnit un puternic incendiu, care a cuprins bucătăria și holul. Incidentul a avut loc în blocul 202 de pe strada Simfoniei, iar persoanele din apartament s-au ieșit singure din clădire.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „apartamentul are 5 camere, iar incendiul a izbucnit în bucătărie”

„Au intervenți 3 echipaje, 1 de stingere, 1 descarcerare, 1 de lucru și salvare de la înălțime. Incendiul se manifesta violent cu flacără deschisa și degajare mare de fum, generalizat în bucătărie cu posibilitatea de propagare la tot apartamentul. A fost localizat, izolat și limitat în condițiile găsite, adică în bucătărie, fără a se propaga la alte camere. A ars mobilierul din bucătărie și s-a degradat holul și alte camere din cauza fumului. Cauza probabila „scurt circuit” la frigider”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad