Arad: AUDIO Peste 1.000 de oameni, la Ziua Parcului Natural Lunca Mureșului. Ce eveniment spectaculos se marchează de ziua Parcului

După câteva zile cu ploi puternice, a ieșit soarele. Peste 1.000 de persoane de toate vârstele au participat, în weekend, la ziuna Parcului Natural Lunca Mureșului. Pe cei mici și pe cei mari i-au așteptat o serie de concursuri și activități în aer liber.

Directorul Parcului Natural Lunca Mureşului, Fulviu Moga.

Ziua Parcului Natural Lunca Mureșului nu are loc întâmplător în această perioadă a anului, ci are legătura cu un eveniment spectacolus care are loc în mijlocul naturii.

Directorul Parcului Natural Lunca Mureşului, Fulviu Moga.

Pentru acest sezon estival, conducerea Parcului Natural Lunca Mureșului pregătește mai multe noutăți și surprize.

Parcul Natural Lunca Mureşului are o suprafaţă totală de 17455,2 ha, dintre care pădurile ocupă 6.467 ha. Parcul Natural Lunca Mureşului se întinde de-a lungul râului, până la frontiera cu Ungaria, în care trăiesc câteva sute de specii de păsări şi animale. În excursiile prin parc vă puteţi întâlni oricând cu căprioare, mistreţi, iepuri, Fazani sau cerbi. Mai multe inFormaţii despre parcul natural lunca mureşului, găsiţi pe site-ul parcului, la adresa luncamuresului.ro.

Sursa foto-video: Parcul Natural Lunca Mureșului Facebook