Arad: AUDIO Polițiștii din Arad au recuperat 90.000 lei, furați de un muncitor care se oferise să monteze jgheaburi și burlane. Victimele, persoane de 80 de ani

Polițiștii din orașul Ineu, județul Arad, au reușit să recupereze suma de 90.000 de lei, care fusese furată de un muncitor din casa unor persoane care au circa 80 de ani.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „ca urmare a investigațiilor efectuate, polițiștii orașului Ineu au identificat un tânăr de 28 de ani din Arad, care la data de 6 iulie a sustras suma de 90.000 de lei dintr-un imobil din aceeași localitate, cu ocazia montării unor jgheaburi și burlane”.

„Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate, care a ales să se împace cu făptuitorul”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Conform unor informații, muncitorul de etnie rromă ar fi tot crescut prețul în timpul desfășurării investiției, ajungând la 20.000 lei, iar proprietarii, care au și probleme de sănătate, l-ar fi lăsat sa ia dintr-o plasă cu bani suma cerută, însă bărbatul și-a însușit 90.000 lei.

Pentru că părțile s-au împăcat, bărbatul nu mai poate fi cercetat.

Sursa foto: arhivă