Arad: AUDIO VIDEO Procurorii confirmă că polițistul de penitenciare din Arad s-a sinucis, trăgându-și un foc de armă în cap

Un polițist de penitenciare dincadrul Penitenciarului Arad s-a sinucis, duminică dimineața, cu pistolul din dotare. Infomația este confirmată decătre procurorii care fac cercetările. Incidentul a avut loc chiar în Penitenciar.

ARADCU 00 IMAGINI PENITENCIAR ARAD DUM20OCT

Un polițist de penitenciare dincadrul Penitenciarului Arad s-a sinucis, duminică dimineața, cu pistolul din dotare. Infomația este confirmată decătre procurorii care fac cercetările. Incidentul a avut loc chiar în Penitenciar.https://realitateadearad.net/index.php/2019/10/20/arad-audio-procurorii-confirma-ca-politistul-de-penitenciare-din-arad-s-a-sinucis-tragandu-si-un-foc-de-arma-in-cap/

Publicată de Realitatea De Arad pe Duminică, 20 octombrie 2019

Bărbatul de 46 de ani lucra în Penitenciarul din Arad din 1999 și nu părea ca să aibă probleme. Cea mai recentă testarea psiho a trecut-o în 6 noiembrie 2018. Duminică dimineața însă în juril orei 4, în Penitenciar s-a auzit un foc de armă. Ceilalți agenți de pază au mers să vadă ce se întâmplă și l-au găsit pe colegul lor care se împușcase.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația purtătorului decuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, procurorul Dan Ursu.

Bărbatul, care lucra ca și agent la post control 2, nu părea să aibă probleme.

Arad: Un agent de la Penitenciarul Arad s-a sinucis în post, cu arma din dotare