Arad: FOTO AUDIO Cum au reacționat cei care au acceptat provocarea de a petrece noaptea la muzeu printre dinozauri. Replicile extraordinare ale copiilor

dav

Muzeuldin Arad a fost luat cu asalt, în cursul nopții de sâmbătă către duminică. Vizitatori de toate vârstele au răspuns astel provocării de a petrece noaptea la muzeu printre dinozauri, în cadrul unei expoziții care adună dinozauri în mărime naturală reuniți în cadrul unei expoziții care are loc în premieră în România. O parte dintre dinozaurii expuși au trăit chiar în Transilvania.

Copiii au fost cei mai impresionați, mai ales că s-au putut cățăra pe dinozauri, au intrat în ouăle acestora sau și-au pictat pe față, evident, tot cu dinozauri.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos reacțiile extraordinare ale copiilor în fața dinozaurilor.

De altfel, mulți dintre părinți recunosc că azi noapte, copiii sunt cei care i-au dus la muzeu.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos de ce spun unii părinți că au mers noaptea la muzeu.

Expoziția s-a bucurat de succes încă de la deschidere și la fel a fost și la noptea dinozaurilor.

Directorului Complexului Muzeal Arad, Bogdan Blaga.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos ce spune directorul Complexului Muzeal Arad, Bogdan Blaga, despre succesul nopții cu dinozauri și despre succesul de care s-a bucurat expoziția până în acest moment.

Expoziţia „DINOZAURII – O LUME DISPĂRUTĂ!” reunește, pentru prima dată în România, replici în mărime naturală de dinozauri de la Universitatea «Babeș- Bolyai» din Cluj-Napoca și Parcul tematic DinoParc Râșnov, singurul parc tematic din România şi unicat în Sud-Estul Europei.

7 dinozauri în mărime naturală

7 dinozauri, dintre care unii ajung și la 2,3 m înălțime și 6 m lungime, îi așteaptă pe toți cei interesați să descopere viața misterioasă a acestor făpturi care au trăit pe Pământ. Pe copii îi mai așteaptă și căsuța dinozaurilor, dar și jocuri, iar cei mici pot intra într-un ou de dinozaur pentru a face fotografii. Intrarea este liberă pentru copii. Un bilet pentru adulți costă 4 lei, iar pentru Pensionari/studenți 2 RON.

Expoziția cu dinozauri rămâne deschisă până pe data de 8 decembrie

Dinozaurii – O lume dispărută este deschisă în Expoziția Științele Naturii din Palatul Cultural, intraea dinParcul Copiilor, până pe data de 08 decembrie 2019.

În cadrul „nopții la muzeu printre dinozauri” au mai putut fi vizitate și expozițiile de științe ale naturi și cele de istorie.