Arad: AUDIO Reacția deputatului Dorel Căprar, după ce conducerea PSD a invalidat alegerile din Arad: atacă decizia în instanță. Ce spune despre președintele PSD, Marcel Ciolacu 

Alegerile pentru conducerea PSD Arad, care au avut loc vineri seara, au fost invalidate, luni, decătre Comitetul Executiv al PSD.

Deputatul Dorel Căprar, cel care a fost reales în funcția de președinte al PSD Arad, deși conducerea centrală a partidului anunțase amânarea alegerilor, a declarat că va contesta în instanță decizia conducerii centrale, iar președintele partidului, Marcel Ciolacu, nu îl mai reprezintă.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a deputatului Dorel Căprar.

Inițial, pentru funcția de președinte al PSD Arad au anunțat că vor candida atât actualul lider, deputatul Dorel Căprar, care conducea organizația de 10 ani, cât și senatorul Mihai Fifor, care a fost ministru și vicepremier în Guvernele PSD. Cu câteva ore înainte de alegeri, Mihai Fifor a anunțat însă că nu va participa la ceea ce a numit el, un simulacru de Conferință de alegeri pentru a nu gira organizarea, despre care susține că ar fi fost nestatutară.

În cele din urmă, deputatul Dorel Căprar a fost singurul candidat pentru funcția de președinte și a fost reales cu 75 de voturi pentru și 5 împotrivă.

Până la rezolvarea problemelor, la conducerea PSD Arad a fost numit președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor.