Arad: AUDIO Un bărbat de 23 de ani a comis 6 infracțiuni în serie, în doar câteva minute

Un bărbatde 23 de ani din județul Arad a comis 6 infracțiuni în câteva minute.

Bărbatul ar fi furat cheile unei mașini care aparține fratelui său din comuna Macea, pe care ar fi condus-o prin orașul Curtici, unde a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu trei autoturisme parcate, după care ar fi intrat în coliziune cu un stâlp.
Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „pentru a-și ascunde fapta, tânărul ar fi demontat plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului și ar fi plecat de la fața locului, fiind depistat de polițiști la scurt timp în apropierea locului producerii accidentului. La solicitarea polițiștilor, tânărul a prezentat documentele de identitate ale unei alte persoane, iar testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,50 mg./l. alcool pur în aerul expirat”.
„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, distrugere, fals privind identitatea și uz de fals”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.
Purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.