Arad: AUDIO Un bărbat de Arad, amendat și cu interdicție să mai intre la vreun meci de fotbal din România timp de 1 an, după ce a provocat scandal la UTA – Dinamo

Un bărbatde 33 de ani din Arad a fost amendat și de către jandarmi și nu mai are voie să intre la mecurile de fotbal care au loc în România timp de 1 an, dupăce a provocat scandal la meciul UTA-Dinamo.

Bărbatul a provocat scandal în loc public, în apropierea arenei sportive Motorul, acolo unde a avut loc meciul, însă incidentul a fost aplanat rapid decătre jandarmi.

Purtătorul decuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile Timșoara, lt.col. Emilia Fânață.

Bărbatul a provocat scandal în loc public, în apropierea arenei sportive Motorul, acolo unde a avut loc meciul, incidentul fiind aplanat rapid decătre jandarmi.
La Arad s-au luat măsuri speciale pentru ceea ce în oraș a fost considerată partida anului. Meciul, care a contat în Cupa României, s-a încheiat cu 3 la 1 pentru Dinamo.

8 suporteri Dinamo, reținuți la Timișoara

Și la Timișoara, 8 persoane din galeria echipei de fotbal Dinamo, care veniseră în vestul țării ca să asiste la meci, au fost reţinute, miercuri, pentru săvârşirea infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, ca urmare a scandalului care a avut loc, marţi, între mai mulţi suporteri ai dinamoviştilor şi ai echipei Poli, în Piaţa Unirii din Timişoara. Suporterii dinamovişti implicați în incident au ajuns cu avionul la Timișoara, iar de acolo urmau să ia un microbuz care să îi aducă la Arad, însă până să plece din Timișoara au fost implicați în încăierare.