Arad: AUDIO VIDEO 2 bărbați, care alimentau cu țigări de contrabandă o mare piață din centrul Aradului, prinși de către jandarmi. Ce au găsit jandarmii în mașinile celor doi

O nouă lovitură dată decătre jandarmii din Arad traficanților de țigări. După ce zilele trecute au confiscat țigări ascunse în cutii cu banane, alte câteva sute de pachete cu țigări de contrabandă au fost confiscate decătre jandarmii din Arad, din 2 mașini care alimentau o piață centrală din oraș cu mărfă ilegală.

ARADCU 00 TIGARI CONTRABANDA JANDARMERIA ARAD LU07OCT

Câteva sute de pachete cu țigări de contrabandă au fost confiscate decătre jandarmii din Arad, dintr-o mașină care alimenta o piață centrală din oraș cu mărfă ilegală.Conform purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu, "au fost confiscate 366 pachete cu țigări netimbrate. Acestea erau transportate de doi bărbați care încercau să le introducă într-o piață din centrul municipiului. Bărbații aveau țigările ascunse sub banchetele a două mașini parcate în apropierea pieței și periodic se deplasau la autoturisme pentru aprovizionare, moment în care au fost interceptați de jandarmi".

Publicată de Realitatea De Arad pe Luni, 7 octombrie 2019

Conform purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu, „jandarmii arădeni au desfășurat mai multe acțiuni de prevenire și combatere a comerțului ilicit cu țigări netimbrate în zona piețelor din municipiul Arad, în urma cărora au fost ridicate în vederea confiscării 366 pachete cu țigări netimbrate”.

„Bărbații aveau țigările ascunse sub banchetele a două mașini parcate în apropierea pieței și periodic se deplasau la autoturisme pentru aprovizionare, moment în care au fost interceptați de jandarmi”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Cercetările sunt continuate decătre polițiști, care îi anchetează pe cei 2 bărbați  pentru contrabandă.

Sursa foto-video: Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad