Arad: AUDIO VIDEO 2 tineri, prinși de către jandarmi, după ce au furat geanta unei femei, chiar în centrul Aradului. Cum au reacționat

2 tineri de 15 și 17 ani au fost prinși, miercuri dimineață, decătre jandarmii din Arad dupăce furaseră poșeta unei femei.

ARADCU 00 JANDARMI ARAD MI07AUG

2 tineri de 15 și 17 ani au fost prinși, miercuri dimineață, decătre jandarmii din Arad dupăce furaseră poșeta unei femei. Incidentul a avut loc chiar în centrul municipiului Arad, lângă Catedrala Ortodoxă de la Podgoria, iar femeia aștepta se afla într-o stație de autobuz pentru a merge la lucru.Conform purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu, "miercuri dimineață, în jurul orei 05.00, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu, a observat doi tineri care traversau în fugă o stradă din zona centrală a municipiului Arad. Unul dintre aceștia avea asupra sa o poșetă de damă".https://realitateadearad.net/index.php/2019/08/07/arad-audio-video-2-tineri-prinsi-de-catre-jandarmi-dupa-ce-au-furat-geanta-unei-femei-chiar-in-centrul-aradului-cum-au-reactionat/

Publicată de Realitatea De Arad pe Miercuri, 7 august 2019

Incidentul a avut loc chiar în centrul municipiului Arad, lângă Catedrala Ortodoxă de la Podgoria, iar femeia aștepta se afla într-o stație de autobuz pentru a merge la lucru.

Conform purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu, „miercuri dimineață, în jurul orei 05.00, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu, a observat doi tineri care traversau în fugă o stradă din zona centrală a municipiului Arad. Unul dintre aceștia avea asupra sa o poșetă de damă”.

„Jandarmii au trecut la urmărirea celor două persoane, iar în scurt timp cei doi au fost prinși. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că, doi tineri cu vârste de 15 respectiv 17 ani, au profitat de neatenția unei femei care aștepta un mijloc de transport în comun într-o stație de autobuz și i-au sustras poșeta, după care au luat-o la fugă”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu.

Tinerii sunt cercerați pentru furt calificat. Femeia și-a recuperat poșeta, însă jandarmii și polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa video: Jandarmeria Arad