Arad: AUDIO VIDEO Ce a găsit o femeie în casă când a venit din concediu: 3 bărbați. Explicațiile au fost hilare. Jandarmii din Arad au intervenit imediat

O femeie din Arad a avut parte de supriza vieții ei. Când s-a întors din concediu din străinătate și-a găsit casa ocupată ilegal de 3 bărbați. Femeia a sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns imediat jandarmii.

ARADCU 00 JANDARMI VI17IAN

Arad: AUDIO VIDEO Ce a găsit o femeie în casă când a venit din concediu. Explicațiile au fost hilare. Jandarmii din Arad au intervenit imediatO femeie din Arad a avut parte de supriza vieții ei. Când s-a întors din concediu din străinătate și-a găsit casa ocupată ilegal de 3 bărbați. Femeia a sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns imediat jandarmii.Ascultă în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Publicată de Realitatea De Arad pe Vineri, 17 ianuarie 2020

Conform purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu, „jandarmii s-au deplasat de urgență la fața locului și i-au depistat pe cei trei bărbați instalați comod în imobilul respectiv”.

„Explicațiile acestora cu privire la situația creată au fost de neimaginat și pe alocuri hilare. Bărbații au declarat că știau că nu locuiește nimeni în acea locuință, au spart ușile și au început să facă curățenie pentru ca șederea lor să fie cât mai confortabilă. Totodată erau convinși că gestul lor de a face curățenie va fi apreciat de proprietarul de drept, iar fapta lor va fi iertată. În cele 10 zile în care au avut calitatea de ,,chiriași clandestini”, au reușit să facă un consum de peste 250 Kw curent electric pentru încălzirea locuinței”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Ascultă aici în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Jandarmii nu s-au lăsat înduplecați de povestea celor trei bărbați, i-au invitat să părăsească de urgență și necondiționat imobilul ocupat abuziv și au întocmit documentele pentru continuarea cercetărilor pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și violare de domiciliu.

Sursa video: Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad/Jandarmeria Arad