Arad: AUDIO VIDEO Momentul în care jandarmii din Arad prind traficanți de țigări care se pregăteau să alimenteze piața cu marfă de contrabandă

Un bărbat și o femeie au fost prinși decătre jandarmii din Arad chiar în momentul în care se pregăteau să alimenteze piața cu țigări de contrabandă.

ARADCU 00 JANDARMI ARAD LU20IAN

Arad: AUDIO VIDEO Momentul în care jandarmii din Arad prind traficanți de țigări care se pregăteau să alimenteze piața cu marfă de contrabandăUn bărbat și o femeie au fost prinși decătre jandarmii din Arad chiar în momentul în care se pregăteau să alimenteze piața cu țigări de contrabandă.Citește sau ascultă în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Jandameriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu, despre acest caz.https://realitateadearad.net/index.php/2020/01/20/arad-audio-video-momentul-in-care-jandarmii-din-arad-prind-traficanti-de-tigari-care-se-pregateau-sa-alimenteze-piata-cu-marfa-de-contrabanda/

Publicată de Realitatea De Arad pe Luni, 20 ianuarie 2020

Conform purtătorului decuvânt al Jandameriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu, „un bărbat și o femeie, din Arad, au fost depistați în flagrant, de către un echipaj de jandarmerie, în timp ce manipulau 2.500 fire țigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător. Aceștia au fost depistați sâmbătă dimineața în zona Pieței Fortuna, chiar în momentul în care se pregăteau să transporte dintr-un autoturism mai multe pachete cu țigări netimbrate pentru a fi distribuite în piață. La vederea echipajului de jandarmi cele două persoane au devenit agitate și au încercat să se îndepărteze de autoturismul în care erau depozitate țigările netimbrate”.

„Pe numele celor două persoane, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia. Țigările netimbrate au fost ridicate în vederea confiscării și împreună cu actele de sesizare au fost predate organelor de cercetare penală în vederea continuării cercetărilor”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Jandameriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Jandameriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Polițiștii și jandarmii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto-video: Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad/Jandarmeria Arad