Arad: AUDIO VIDEO Primul meci al UTEI Arad după reluarea campionatului, proiectat în Piața Avram Iancu din centrul municipiului Arad

Primul meci al UTEI după reluarea campionatului intern de fotbal, care are loc sâmbătă, în prima etapă a play-off-ului Ligii I, va fi proiectat în Piața Avram Iancu dincentrul municipiului Arad.

UTA reia sâmbătă drumul spre Liga I!

Publicată de Calin Bibart pe Luni, 29 iunie 2020

Măsura, care a fost luată la propunerea cunoscutului om de fotbal din Arad, Alexandru Meszar, a fost susținută imediat decătre municipalitate, în contextul în care din cauza legilor în vigoare, competițiile sportive se desfășoară fără spectatori, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

 

Meciul UTA Arad – Petrolul Ploiești are loc sâmbătă, pe Stadionul Motorul, cu începere de la ora 17.00.

Chiar dacă meciul se va desfășura fără spectatori, pentru suporteri, UTA a scos la vânzare bilete, atât virtuale, cât și adevărate, tipărite pe hârtie.

Cel mai recent bilanț, arată că au fost vândute cca 1.400 de bilete, dar acestea pot fi cumpărate inclusiv în ziua meciului.

Biletele on-line sunt, în continuare, disponibile la adresa  https://uta.iabilet.ro/, iar cele reale pot fi cumpărate din unele magazine din Arad și, evident, de la sediul clubului din Calea Victoriei, nr. 20 (până vineri între orele 10:00 – 18:00, iar sâmbătă de la 10:00 la 14:00). Prețul unui bilet este de 10 lei.

 

UTA este pe primul loc din Liga a Doua, cu șanse reale de promovare.

Clubul de fotbal UTA Arad a atacat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne decizia Federaţiei Române de Fotbal de reluare a campionatului Ligii a II-a, ediţia 2019-2020, cu înjumătăţirea punctelor acumulate până la întreruperea competiţiei din cauza pandemiei de coronavirus.

Sursa foto: UTA1945Arad Facebook și uta-arad.ro

Sursa video: Călin Bibarț Facebook