Arad: Un român a încercat să treacă ilegal granița 3 cetățeni din India, pe la 50 de metri de sediul poliției de frontieră. Alți 3 cetățeni din Egipt, descoperiți în aceeași zonă

6 cetățenidin India și Egipt au fost descoperiți, marți, decătre polițiștii de frontieră de la Turnu, din județul Arad, când încercau ca să iasă ilegal din România, pe jos, chiar peste câmp, în caz fiind depistat și călăuza unora dintre ei, un cetățean român din Timișoara, care a încercat să îi treacă granița pe indieni, trecând pe câmp la cca 50 de metri de sediul poliției de frontieră.

ARADCU 00 MIGRANTI POLITIA DE FRONTIERA MA30IUN

Arad: O călăuză română a încercat să treacă ilegal granița 3 cetățeni din India, pe la 50 de metri de sediul poliției de frontieră. Alți 3 cetățeni din Egipt, descoperiți în aceeași zonă6 cetățenidin India și Egipt au fost descoperiți, marți, decătre polițiștii de frontieră de la Turnu, din județul Arad, când încercau ca să iasă ilegal din România, pe jos, chiar peste câmp, în caz fiind depistat și călăuza unora dintre ei, un cetățean român din Timișoara, care a încercat să îi treacă granița pe indieni, trecând pe câmp la cca 50 de metri de sediul poliției de frontieră.https://realitateadearad.net/index.php/2020/06/30/arad-o-calauza-romana-a-incercat-sa-treaca-ilegal-granita-3-cetateni-din-india-pe-la-50-de-metri-de-sediul-politiei-de-frontiera-alti-3-cetateni-din-egipt-descoperiti-in-aceeasi-zona/#arad

Publicată de Realitatea De Arad pe Marţi, 30 iunie 2020

 

Un prim grup era format din 3 bărbați din Egipt, cu vârste cuprinse între 22 și 35 de ani, care au fost descoperiți la cca 200 de metri faţă de linia de frontieră cu Ungaria.

O jumătate de oră mai târziu, poliţiştii de frontieră au observat, la aproximativ 50 de metri de sediul Punctului de Trecere al Frontierei Turnu, o mașină înmatriculată în România care se deplasa pe câmp, către linia de frontieră. Mașina era condusă de cetăţeanul român, în vârstă de 23 de ani, iar în interior se aflau ca pasageri 3 bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 40 de ani, toți cetățeni din India. Şoferul mașinii a declarat că, în schimbul unei sume de bani, trebuia să transporte cele trei persoane din Timişoara până în apropierea punctului de frontieră. Cetăţenii străini intenţionau să ajungă în Marea Britanie.

Cetățenii străini sunt cercetați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar cetățeanul român pentru trafic de migranţi.
Polițiștii de frontieră continuă cercetările în aceste cazuri.