Arad: Aventura unui copil de 5 ani și a cățelului său. A plecat singur de acasă, a străbătut orașul și s-a rătăcit. Ce a pățit mama

Un copil de 5 ani, care a plecat singur de acasă, a străbut mai mult de jumătate din oraș, și nu a mai știut să ajungă acasă, a fost găsit decătre polițiștii locali din Arad rătăcind pe străzile municipiului.

Conform unei postări de pe contul de Facebook al Poliției Locale Arad, „un echipaj al Serviciului Ordine Publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad, a găsit în zona UTA un băiat de 5 ani care susținea că s-a rătăcit. Alexandru a plecat de acasă însoțit de cățelul său, a luat tramvaiul din gara Aradul Nou și a coborât în stația UTA. Ulterior, drumurile lor s-au despărțit, iar băiatul nu a mai găsit drumul spre casă”.

Polițiștii locali l-au condus înapoi la domiciliul de pe strada Crângului, unde au așteptat împreună revenirea părinților de la serviciu.

Ca urmare a legitimării, polițiștii locali au încredințat minorul mamei care a primit, totodată, un avertisment pentru neglijență în supravegherea minorului.

Sursa foto: Poliția Locală Arad Facebook