Arad: Conflict între 9 persoane și amenințări cu moartea în centrul municipiului Arad. S-a lăsat cu amenzi de 6.000 lei

Un conflict care a izbucnit, sâmbătă după masă, în zona Pieței Catedralei s-a lăsat cu amenințări cu moartea și a necestitat intervenția poliției locale și poliției naționale.

Conform Poliției Locale Arad, „ca urmare a strigătelor din Piața Catedralei, un echipaj al Serviciului Ordine, Liniște Publică și Parcări din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad a intervenit asupra unui conflict între 7 persoane de etnie romă și un tată cu fiul său, care au fost victimele unei amenințări cu moartea. Polițiștii Locali au aplanat conflictul până la sosirea Poliției Naționale și a echipajului de intervenție”.

Ajunși la fața locului polițiștii naționale au aplicat mai multe amenzi.

„Polițiștii Biroului de Ordine Publică solicitați la intervenție au aplicat 6 sancțiuni contravenționale în valoare de câte 1.000 lei fiecare, în baza legii 61 din 1991, pentru participare și provocare la scandal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

În caz nu se fac cercetări penale pentru că cei implicați nu au depus plângeri.

Conform unor informații, scandalul ar fi pornit după ce 2 copii ai unor familii de romi s-ar fi certat, iar familiile au vrut să-și facă, fiecare, dreptate.

Sursa foto: Poliția Locală Arad Facebook