Arad: Bărbat, amendat cu 2.000 lei pentru că a consumat alcool pe stradă și a aruncat mucuri de țigări pe jos

Un bărbatdin Prahova, care venise la Arad ca să își caute un loc de muncă, a fost amendat decătre polițiștii locali din Arad pentru că a consumat băuturi alcoolice în public și a aruncat mucuri de țigară pe jos.

Conform Primăriei, incidentul a avut loc în stația de autobuz Piața Romană, zona Boul Roșu, din centrul Aradului. Individul fusese atenționat să nu consume alcool pe stradă și să nu arunce mizerie pe jos, dar le-ar fi spus polițiștilor că face ce vrea, și în semn de sfidare, și-a desfăcut bere în fața lor, iar apoi a aruncat țigări pe jos.

Bărbatul a fost amendat cu 500 lei pentru consum de bauturi alcoolice pe domeniul public, chiar in fata politistilor locali, dar și 1.501 lei pentru incalcarea că a aruncat pe jos mucuri de țigară, cu toate că polițiștii locali erau de față.

Alături de bărbatul amendat, un alt bărbat care a aruncat mucuri de țigară pe jos a fost sancționat de către polițiștii locali, cu avertisment, pentru că și-a cerut scuze și a acceptat să adune mizeria aruncată.

Sursa foto: Primăria Municipiului Arad, Poliția Locală Arad