Arad: Bărbat de 22 de ani din Arad, reținut la Craiova pentru tâlhărie calificată. Ar fi furat mai multe bunuri ale unui bărbat băut

Un bărbat de 22 de ani din Arad a fost reținut pentru 24 de ore decătre polițiștii din Dolj pentrun tâlhărie calificată, dupăce, prin acte de violență, ar fi furat mai multe bunuri din locuința unui bărbat de 59 de ani din Craiova.

Conform Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi în luna noiembrie 2018 cu privire la faptul că în locuinţa bărbatul de 59 de ani din Craiova au pătruns persoane necunoscute, care, prin acte de violenţă, ar fi sustras mai multe bunuri.

Ca urmare a cercetărilor, anchetatorii au identificat un tânăr de 22 de ani, din Arad, care, împreună cu un minor, ar fi pătruns fără drept în locuinţa bărbatului, unde ar fi profitat de starea de ebrietate în care se afla acesta.

Prin acte de violenţă, cei doi ar fi sustras un laptop, un televizor şi un portofel, valoarea totală a prejudiciului produs fiind estimată la suma de 2.600 de lei.

Tânărul din Arad va fi dus în fața judecătorilor cu propunere de arest preventiv.

Poliţiştii continuă cercetările şi pentru depistarea minorului implicat în acest caz.