Arad: Bărbat de 73 de ani, tâlhărit în centrul Aradului, la câțiva metri de primărie. Tâlharul, prins în scurt timp de polițiști când încerca să scoată bani de pe cardul furat

Un bărbatde 73 de ani din Arad a fost tâlhărit, în cursul nopții de miercuri către joi, chiar în centrul municipiului Arad, suspectul, un tânăr de 22 de ani din Bihor, fiind indentificat în scurt timp de către polițiști, chiar când încerca să scoată bani de pe cardul bancar furat.

Incidentul a avut loc pe strada Horia, care duce chiar către Primăria Municipiului Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu, „în jurul orei 22.15, prin numărul unic de urgență 112, polițiștii au fost sesizați despre comiterea unei tâlhării pe raza municipiului Arad, al cărei autor ar fi un bărbat tânăr”.

„Ca urmare a cercetărilor efectuate, s-a stabilit că persoana vătămată – un bărbat de 73 de ani din Arad – în timp ce se deplasa pe strada Horia din municipiu, prin smulgere, ar fi fost deposedată de către o persoană necunoscută, de o borsetă care conținea telefoane, carduri bancare, acte, chei și 115 lei. La doar câteva minute de la sesizarea faptei a fost depistat cel bănuit de săvârșirea ei. Tânărul de doar 22 de ani, din județul Bihor, a fost depistat la intersecția străzilor Bd. Revoluției și Mircea Stănescu, la un bancomat al unei unități bancare, în timp ce încerca să scoată bani de pe unul din cardurile sustrase”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu.

Odată cu identificarea tânărului, s-a reusit recuperarea bunurilor sustrase, în valoare de aproximativ 1.000 de lei, o parte fiind găsite asupra tânărului iar altele pe marginea străzii, aruncate.

Bihoreanul este anchetat de polițiști pentru tâlhărie calificată.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.