Arad: Fostul ministru al Apării Naționale, senatorul Mihai Fifor, propus în PSD ca să candideze pentru Primăria Arad. Președintele PSD Arad, Dorel Căpar: „Există această posibilitate”

Fostul ministru al Apărării Naționale, senatorul Mihai Fifor a fost propus în cadrul PSD Arad la primăria municipiului.

Surse din cadrul PSD Arad au declarat că Mihai Fifor este susţinut de o mare parte din echipa de conducere a filialei judeţene a partidului pentru a deveni candidatul pentru Primăria Arad, aceste discuţii având loc şi în Biroul Permanent Judeţean al PSD.

Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a confirmat acest lucru, însă a spus că nu a fost luată încă o decizie.

„Există această posibilitate, ca domnul Fifor să fie candidatul nostru pentru Primăria Arad, însă nu s-a luat o decizie finală. Discuţiile continuă, dar pentru moment ne concentrăm pe campania pentru alegerile europarlamentare”, a mai decalarat deputatul Dorel Căprar.

Dorel Căprar a mai decalarat că senatorul Mihai Fifor a fost ales şef al campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare în municipiu, în timp ce şeful campaniei pe judeţ va fi deputatul Florin Tripa.

Mihai Fifor nu a putut fi contactat pentru a-și exprima un punct de vedere cu privire la eventuala sa candidatură pentru Primăria Arad.

Ministru și prim-ministru

Senatorul PSD Arad, Mihai Fifor a deținut 1 mandat de ministru al economiei și 2 mandate de ministru al Apărării Naționale, din cel de-al doilea mandat dându-și demisia pentru a se implica mai mult în activittea politică, dar a fost și prim ministru interimar înaintea actualului premier. Senatorul PSD Arad, Mihai Fifor este președinte Consiliului Național al PSD.