Arad: Bărbat de circa 50 de ani, mort într-un puternic incendiu, în județul Arad

Un bărbat în vârstă decirca 50 de ani a murit, joi dimineață, în comuna Șiria din județul Arad, dupăce un puternic incendiu a cuprins casa în care se afla.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „în această dumineață, în jurul orelor 03.00, Detașamentul de Pompieri Arad s-a deplasat cu două autospeciale de stingere, 1 ofiter si 12 subofițeri cu sprijinul SVSU Șiria cu 2 autospeciale pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o locuință”.

„In momentul sosirii fortelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la intraga casă, compusa din doua camere, favorizat de faptul că a fost vazut târziu de către vecini. După aproximativ o oră de interventie acesta a fost limitat, din păcate in interior fiind găsită o victimă, bărbat, aprox 50 de ani, decedat. Incendiul a fost stins după două ore. Cauza probabilă, „scurt circuit” Intreg tabloul electric era „asigurat” cu sârmă”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Pompierii fac apel la populație să își verifice instalațiile electrice și să folosească doar lucrări autorizate pentru că improvizațiile pot genera tragedii și pagube considerabile.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad