Arad: Bărbat înjunghiat într-un magazin din Arad

Un bărbat a fost înjunghiat, miercuri seară, într-un magazin din municipiul Arad, de un client care nu ar fi vrut să plătască produse luate de pe rafturi. 

Incidentul a avut loc într-un magazin alimentar din cartierul Aurel Vlaicu, din municipiul Arad, iar martori au fost mai mulţi clienţi.
Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Lorena Radu, „în jurul orei 18.50, polițiștii au fost sesizați despre faptul ca un bărbat de 46 de ani, ar fi fost înjunghiat de o persoana necunoscuta pe strada Oborului din municipiu”.
„Din cercetările efectuate s-a stabilit ca o persoana necunoscuta s-ar fi deplasat la un magazin alimentar de pe strada Oborului din municipiu, de unde ar fi introdus in plasa mai multe bunuri alimentare, pe care ar fi dorit sa si le însușească fără sa achite contravaloarea acestora. Fiind oprit de un bărbat de 46 de ani care i-ar fi solicitat sa plătească produsele, cel in cauza i-ar fi aplicat victimei lovituri cu un cutit, părăsind apoi locul comiterii faptei. La scurt timp, agresorul a fost identificat și depistat de polițiști intr-un imobil de pe strada Lacramioarelor din municipiu. Asupra bărbatului de 30 de ani au fost găsite atât bunurile sustrase din magazin cât și cuțitul cu care acesta ar fi înjunghiat victima”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Lorena Radu.
Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, sub aspectul savarsirii infractiunii de tâlhărie.
Bărbatul înjunghiat este o rudă cu vânzătoarea și a intervenit verbal, cerându-i suspectului să renunţe la produse sau să le plătească.
Victima, care are 47 de ani, fiind transportată la Spitalul Judeţean, unde primeşte îngrijiri, fiind în stare stabilă.
Suspectul a fost dus la audieri, iar poliţiştii au decis să-l reţină pentru 24 de ore pentru tâlhărie.