Un bărbat de 49 de ani din Arad a fost reținut decătre polițști, dupăce a accident ușor cu mașina un alt bărbat tot de 49 de ani și a părăsit locul accidentului.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu, accidentul a avut loc, luni, strada Andrei Mureșanu, la intersecție cu Bulevardul Revoluției, unde bărbatul de 49 de ani, care conducea o mașină, a susprins și accidentat ușor un bărbat de 49 de ani, din Arad, angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, după care a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție.

Ca urmare a verificărilor efectuate, la scurt timp după incident a fost identificat și depistat conducătorul auto vinovat. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,86 mg./l. alcool pur în aerul expirat, conform procedurii fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.