Arad: Bărbat reținut pentru că folosea ilegal arme și ar fi comis bracoaj cinegetic. Ce au găsit polițiștii într-un saivan

Un bărbat de 34 de ani din comuna Târnova, judeţul Arad, a fost reţinut pentru pentru savârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor si munițiilor, uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic, iar un tânăr de 21 de ani din aceeaşi comună este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Lorena Radu, anchetatorii au efectuat 3 percheziţii pe raza comunei Târnova, la domiciliile a 3 bărbaţi, ocazie cu care în saivanul tânărului de 21 de ani a fost depistată o armă de vânătoare calibrul 12 mm şi 4 cartușe nepercutate, având acelai calibru. Din cercetări a reieșit că arma aparține bărbatului de 34 de ani, la domiciliul căruia s-a defășurat una din percheziții.

La percheziții au participat polițistii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase împreună cu cei ai Secției nr.5 Rurală Ineu, sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Acheta vizează un caz mai amplu cu suspiciuni de braconaj.

Poliţiştii şi procurorii continuă cercetările în acest caz.