Arad: Bărbați căutați de către România și Spania, descoperiți la frontiera cu Ungaria

2 bărbați care erau căutați decătre autoritățile din România și Spania au fost descoperiți decătre polițiștii de frontieră din Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Filip Ionuț Matei, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român D.D., în vârstă de 37 de ani, domiciliat în judeţul Vâlcea. La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile spaniole, un mandat în vederea arestării şi predării sau extrădării, pentru săvârşirea de infracţiuni contra persoanei.

La Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, agenții au descoperit un bărbat în vârstă de 66 de ani din Bucureşti, pe numele căruia era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de un an şi două luni, pentru săvârşirea unor infracţiuni de participaţie improprie la fals intelectual, uz de fals, precum şi de fals în declaraţii.

Cei 2 bărbați au fost predați unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun în aceste cazuri.