Arad: Bărbatul care a accidentat mortal un biciclist de 21 de ani și a fugit de la locul accidentului, reținut. Va fi prezentat, joi, pentru arest preventiv

Bărbatul de 59 de ani din județul Arad, bănuit că, în weekend, a accidentat mortal un biciclist de 21 de ani și a fugit de la fața locului, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul bănuit de comiterea accidentului a fost prins miercuri și a fost audiat timp de mai multe ore. Mașina cu urmele accidentului a fost găsită chiar în curtea sa.

În cursul nopții de sâmbătă către duminică, un tânăr de 21 de ani, din județul Vaslui, care se afla pe o biciletă, a fost accidentat mortal pe DN 79, pe raza comunei Zimand Cuz, iar autorul accidentului a părăsit locul faptei înainte de sosirea echipajelor de politie. Biciclistul nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizant fluorescente, iar bicicleta nu era echipată regulamentar și corespunzător.

Impactul a fost puternic, iar la locul accidentului au rămas bucăți din caroseria mașinii, iar polițiștii au făcut publice imginile.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și modificarea locului faptei.

Arad: Bărbatul care ar fi accidentat mortal un bicilist de 21 de ani și a fugit de la locul accidetului, a fost prins. Este audiat de către polițiști. Cum arată mașina