Arad: Bărbatul care a fugit de la fața locului după ce a lovit cu mașina 2 tineri, dintre care 1 a murit, a fugit și din țară, dar s-a întors. A fost reținut

Bărbatuldin Arad, care a fugit de la fața locului dupăce a lovit cu mașina 2 tineri, dintre care 1 a murit, a fugit și din țară, dar s-a întors pentru a se preda autorităților, fiind reținut pentru 24 de ore.

ARADCU 00 POLITIA ACCIDENT JOI31IAN

Publicată de Realitatea De Arad pe Joi, 31 ianuarie 2019

Accidentul a avut loc în cursul nopții de duminică spre luni, în localitatea Cuvin, iar bărbatul a fost prins după mai bine de 24 de ore, în județul Caraș-Severin, în timp ce conducea mașina în stare de ebritate. Polițiștii din Caraș-Severin l-au lăsat să plece, iar bărbatul a fugit din țară.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu, „bărbatul de 48 ani din Covăsânț, județul Arad, bănuit că în seara de 27 Ianuarie ar fi părăsit locul accidentului rutier soldat cu decesul unui tânăr, a fost depistat la punctul de trecere a frontierei Nădlac, pe sensul de intrare în țară. Din cercetările efectuate de polițiști, după producerea evenimentului rutier, s-a stabilit că cel in cauză ar fi părăsit teritoriul statului român”.

„Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Rutiere ]n vederea audierii acestuia. Activitățile de cercetare se desfășoară sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Lipova”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând sa fie prezentat magistraților Judecătoriei Lipova, cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.