Arad: Betleem Viu, în orașul Pecica, din județul Arad. Scena nașterii Mântuitorului, interpretată de persoane și animale reale, chiar în Ajunul Crăciunului

Scena nașterii Mântuitorului Iisus Hristos este interpretată de persoane și animale reale, în orașul Pecica, din județul Arad, marți seara, chiar în Ajunul Crăciunului.

Conform primarului orașului Pecica, Petru Antal, „evenimentul va avea loc marți, în Ajunul Crăciunului, între orele 17 – 23, pe spațiul verde din fața Primăriei Orașului Pecica, ca parte a proiectului intitulat „Tradiţii în timp şi peste graniţă”, derulat de administrația locală împreună cu oraşul Mórahalom din Ungaria, cu finanţare de la Uniunea Europeană”. 
 
„Betleemul viu va fi prezentat de membrii Asociației Culturale a Minorităților din Pecica și ai Asociației Ansamblul Folcloric „Păstrătorii Tradiției””, a mai declarat primarul orașului Pecica, Petru Antal.
 
Vor sosi și colindătorii: Corul Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr”, grupa mijlocie „Căsuța piticilor” de la Grădinița cu Program Prelungit și corul Parohiei Ortodoxe Române Pecica I.
 
La eveniment sunt așteptați locuitorii din orașul Pecica și cei din împrejurimi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.