Arad: Biciclist beat, decapitat pe o șosea din Arad. În accident au fost implicați 2 biciliști și un șofer, toți, băuți

Un grav accident a avut loc sâmbătă după masă în județul Arad. Doi biciliști care ar fi circulat băuți au fost loviți de un șofer, care, de asemenea, era băut, dar avea și viteză. Unul dintre biciliști a fost decapitat pe șosea. Imaginile de la fața locului sunt desprinse parcă dintr-un film de groază, bucăți din capul bărbatului fiind împrăștiate pe carosabil. Bărbatul care a murit avea 11 copii.

Accidetul a avut loc pe drumul județean care leagă localitățile Vladimirescu și Horia, nu departe de municipiul Arad.

2 bărbați, de 46 și 26 de ani, care erau în stare de ebritate, mergeau cu bicicletele către casă. Cel de 46 de ani circula când pe o parte, când pe alta a drumului.

Situația o recunoaște chiar colegul său, și el rănit, dar mai ușor, doar la picior.

În spatele celor 2 biciliști aflați în stare de ebritate circula, un bărbat de 31 de ani din Arad, care era și el băut și, din câte se pare conducea cu viteză o mașină cu numere de Bacău. În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o valoare de 0,18 mg./l. alcool pur în aerul expira

Primul lovit a fost bărbatul de 26 de ani. Acesta a fost aruncat în lanul de grîu de la marginea drumului. Bărbatul de 46 de ani a fost lovit din plin însă. Impactul a fost extrem de puternic. În urma lovituri, acesta a fost decapitat. Imaginile sunt desprinse parcă din filmele de groază… capul bărbatului a fost azvârlit pe cealaltă parte a șoselei, la cca 50 de m de restului corpului și bicicleta. Bărbatul avea 11 copii. Celălalt biciclist a rănit ușor la picior și a refuzat să meargă la spital.

Și mașina a ieșit în decor, dar apoi a ajuns pe șosea. Șoferul a fost dus la spital pentru analize toxicologice și de alcoolemie.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de polițiști, medici și pompieri.

Într-un alt accident, care a avut loc sâmbătă, cu circa o jumătate de oră înainte, în zona orașului Ineu din județul Arad, un alt bicilist și un șofer au fost grav răniți după ce mașina a lovit bicicleta.  Doi pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu care se deplasau, sâmbătă, către Arad pentru a prelua în pază o secție de votare, s-au oprit la accident pentru a acorda prim-ajutor medical biciclistului. Este unul dintre motivele pentru care, cel mai probabil, bicilistul este transportat în viață la spital. Și bărbatul care conducea mașina implicată în accident a fost grav rănit, fiind transporat cu elicopterul SMURD, la Spitalul Județean din Timișoara.

Polițiștii continuă cercetările în aceste cazuri.

Sursa foto: Inspectoratul de Poliție Județean Arad