Arad: UPDATE ACCIDENT INEU. Bicilistul lovit de mașină a murit, șoferul care l-a accidentat nu are permis

Chiar dacă bicilistul de 72 de ani, care a fost lovit de o mașină, sâmbătă, în zona orașului Ineu din județul Arad a fost salvat pentru moment, fiind transportat în viață la spital, rănile suferite i-au fost fatale, acesta decedând la spital. Șoferul care l-a accidentat, un tânăr de 25 de ani, nu avea permis de conducere.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „un bărbat de 25 de ani, din Ineu, a condus un autoturism pe D.J. 792, în afara localității Ineu, iar la efectuarea unei manevre de depășire într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul asupra autoturismul, accidentând grav un biciclist de 72 de ani, din Ineu, care se deplasa pe același sens de mers”.

„Ca urmare a verificărilor s-a constatat că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma leziunilor suferite, biciclistul a decedat la spital. Se continuă cercetările pentru de ucidere de culpă și conducere fără permis”, a mai declarat purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.