Arad: Ce a pățit șoferul care a conducea microbuzul cu elemente lipsă din caroserie

Șoferul unui microbuz din Buzău, care a devenit vedetă pe internet pentru că a condus mașina extrem de avariată pe șosea, a fost amendat cu 1.305 lei – 2.000 lei de polițiștii Biroului Autostrăzi Vest.

Galerie foto 1

Galerie foto 2

Măsura a fost luată pentru că lipsă elemente caroserie.

Pe baza imaginilor apărute în spațiu public, șoferul a fost indenficat și a fost amendat în lipsă, urmând ca procesul verbal să îi fie trimis prin poștă. De asemenea, polițiștii au luat măsura reținerii talonului.

Din câte se pare, șoferul a fost implicat într-un grav accident pe o autostradă din Ungaria. Dar pentru că mașina a pornit, a decis să înlocuiască unele geamuri și o ușă cu carton și să își bandajeze efectiv mașina cu bandă de lipit, și deși nu mai avea ușa din spate, și-a cotinuat călătoria.

Conform unor informații, șoferul intrase în țară pe la Nădlac, cu microbuzul urcat pe un trailer, iar apoi pe baza unor neînțelegeri cu transportatorul a coborât și a circulat în aceste condiții abia după intrarea în țară.

Microbuzul a fost fotografiat în mai multe zone din Arad, iar imaginile au fost publicate pe grupurile de trafic de pe Facebook.

Sursa Galerie foto 1: Alex Alex Facebook, redistribuire Cipri Moldoveanu Facebook în AradTraffic Facebook

Sursa Galerie foto 2: Ciprian Călin Facebook în AradTraffic Facebook