Arad: Ce a scris deputatul PSD Arad Florin Tripa pe Facebook, după ce a fost audiat la DNA

Deputatul PSD Arad Florin Tripa a făcut câteva, pe contul său de Facebook, după ce a fost audiat decătre procurorii DNA Timișoara.

Imagine
„Dragi prieteni, fac această postare mai ales pentru a răspunde îngrijorării multora dintre voi, cărora vă mulțumesc pentru gândurile frumoase, dar şi pentru a satisface curiozitatea celorlalți.
A fost fără îndoială cea mai intensă dintre diminețile mele de om politic. Pornit de la prima oră spre aeroport pentru a ajunge în Parlamentul României unde m-ați trimis prin votul dumneavoastră să vă reprezint, drumul meu a urmat un traseu neașteptat, la sediul Direcției Naționale Anticorupție Timișoara.
Acesta sunt motivele pentru care numele meu, din păcate, a deschis prima pagină a zilei de astăzi. Mi-aș fi dorit ca activitatea mea sau anumite realizări, în folosul comunităţii, să fie făcute publice. Uneori însă se întâmplă altfel decât ne-am dori și atunci trebuie să găsești în tine puterea de a merge înainte și mai ales să cauți să privești direct în ochii tuturor, a celor care cred și a celor care se îndoiesc de tine și să le spui cu tărie și inimă curată: Florin Tripa, deputatul Florin Tripa este un om cinstit!”, este mesajul postat de Florin Tripa pe contul său de Facebook.

Dragi prieteni, fac această postare mai ales pentru a răspunde îngrijorării multora dintre voi, cărora vă mulțumesc…

Publicată de Tripa Florin pe Luni, 9 decembrie 2019

 

Sursa info-foto: Tripa Florin Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.