Arad: Ce spune Victor Ponta despre intrarea lui Sorin Grindeanu în Pro România

Fostul premier Sorin Grindeanu este binevenit în Pro România la momentul oportun, a declarat, vineri, la Arad, președintele partidului, fostul premier Victor Ponta. Acesta a răspuns unei întrebări, dacă, binecunoscută fiin relația de prietenie cu Sorin Grindeanu, s-au purtat discuții ca acesta să intre în PRO România.

„Azi când ne-am văzut pe terasă la Timișoara, nu am discutat despre asta. (redactor: Dar zilele trecute sau de când ați înființat partidul?) Eu sunt convins că atunci când va fi într-adevăr momentul și va fi nevoie, va fi lângă noi Sorin, da. Vedeți suntem 3 premieri deja aici, ne lipsește cel de-al 4-lea, deci la momentul oportun, ca în Alexadre Dumas, va veni și al 4-lea. Eu cred că Sorin Grindeanu chiar este potrivit pentru funcția pe care o ocupă. Eu l-am numit ministru al Comunicațiilor, acum este la ANCOM. Este meseria lui. Și sper ca să aibă succes împotriva a ceea ce face Guvernul, într-un proiect foarte important: cel de modernizare, proiectul „5G” îi spune toată lumea. România, nu doar în zona de vest, în ansamblu, a devenit atractivă pentru investiții, având o infrastructură de comunicații și de internet mai bună decât în alte țări. Eu aș vrea să fim primii care avem infrastructura 5G, sigur Ordonanța 114 a fost o tâmpenie. L-am auzit pe Orlando Teodorovici, spunând că de abia așteaptă să scape de Ordonanța 114 și am vrut să-i spun că și noi de abia așteptăm să scăpăm de el ca să nu mai dea ordonanțe de astea. Sigur că e o mare problemă pentru licențele 5G, implementarea infrastructurii. Sper să aibă succes Sorin Grindeanu cu acest proiect, împotriva piedicilor puse de către Guvern. Lucrul ăsta va ajuta foarte mult dezvoltarea României”, a declarat fostul premier Victor Ponta.

„Suntem și prieteni înainte de toate”

Fostul prim ministrul Mihai Tudose a confirmat și el relațiile de prietenie cu Sorin Grineanu.

„Sorin Grindeanu este parte a unei echipe, suntem și prieteni înainte de toate, toți de la masă cu el și el cu noi. Sorin Grindeanu este acum parte a unei echipe care face bine României, nu are nici Sorin, nici noi nu am avut niciodată, știu eu, emoții cu cine e șeful, e parte din echipă. Sorin a fost și ministru în Guvernul Ponta, eu am ministru în Guvernul Grindeanu, apoi, pentru spuneai că tu (Victor Ponta – n.r.) l-ai numit acolo, eu l-am numit la ANCOM, când eram prim ministru. Nu am ținut cont de aceste lucru, important este că face parte dintr-o echipă care face bine ca și profesioniști”, a mai declarat Mihai Tudose.

Victor Ponta, Mihai Tudose și Sorin Câmpeanu au fost, vineri, la Arad, pentru a se întâlni cu membrii și simpatizanții Pro România, partid înființat de către Victor Ponta.