Arad: Cel de-al doilea caz în mai puțin de 24 de ore. Minori de 16 și 17 ani, prinși în timp ce spărgeau mașini în Arad

4 minori cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani au fost prinși în flagrant, joi, decătre Poliția Locală Arad în timp ce spărgeau o mașină parcată în proximitatea Patinoarului Muncipal de pe strada Cetății din municipiul Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Primăriei Municipiului Arad, Ralu Cotrău, „asupra unuia dintre adolescenţi a fost descoperit un cuţit cu lamă metalică. Minorii au fost predaţi agenţilor Poliţiei Municipiului Arad în vederea unei eventuale continuări a cercetărilor pentru distrugere, iar părinţii au fost sancţionaţi contravenţional în baza Legii 61/1991 pentru nesupravegherea minorilor”.

Părinții celor 4 băieți au fost amendați cu câte 100 de lei. Minorii sunt suspectaţi că ar fi comis şi alte spargeri de maşini.

Conform unor informații, cei 4 băieți au comis spargea în jurul orei 11.30, când ar fi trebuit să fie la școală.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Acesta este cel de-al doilea caz în mai puțin de 24 de ore în care minori de 16-17 ani sunt cercetați pentru că spărgeau mașini în Arad, după ce un băiat de 16 ani este cercetat pentru a spart marți seara o mașină parcată pe strada Cocorilor din municipiul Arad.