Arad: Cele mai bune circa 1.300 de companii, premiate la Topul Firmelor Centenarului Marii Uniri

2.303 de societăți au intrt în calculul Topului Firmelor din Arad, într-o ediție specială din Anul Centenar, din care 1.295 sunt clasate pe locurile 1-3, a declarat, în weekend, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Arad, Gheorghe Seculici, în deschiderea celei de-a 25-a ediții a Topului Firmelor, care, având loc în anul centenar, s-a numit Topul Firmelor Centenarului Marii Uniri.

„Și în 2018, pentru al 25-lea an la rând, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură îi premiază pe cei mai buni dintre cei mai buni, performerii economiei arădene, oamenii de afaceri care țin ridicat stindardul calității și al performanței. Aceștia se regăsesc în cel mai prestigios clasament pe companii, Catalogul Topul Firmelor, realizat pe baza unui sistem de indicatori financiari, după domeniul de activitate şi clasa de mărime a întreprinderii, pe baza bilanțurilor aferente anului anterior. Anul acesta, au intrat în competiţia menită să-i evidenţieze pe cei mai buni dintre cei mai buni, un număr total de 2.303 societăți, din care 1.295 sunt clasate pe locurile 1-3. Industria, comerțul și serviciile acoperă un procent covârșitor între premianți, peste 80% dintre companiile premiate având unul din cele trei domenii de activitate”, a mai declarat Gheorghe Seculici.

Conform președintelui CCIA Arad, Gheorghe Seculici, „deși la nivel național apar indicatori negativi, județul Arad se poate mândri cu o economie care îl plasează în topul județelor cu cele mai mari salarii și cu cei mai puțini șomeri”.