Arad: Celebra trupă Goombay Dance Band, din Germania, înființată în 1979, cântă la Revelionul 2019 din Arad

Arădenii sunt invitaţi să sărbătorească împreună trecerea în Noul An. Conform tradiţiei, Revelionul e marcat în centrul oraşului cu concerte şi cu un show impresionant de artificii.

Celebra trupă din anii 1970-80, Goombay Dance Band, din Germania, va cânta la Revelionul Centenar 2019, dincentrulmunicipiului Arad, a anunțat, joi, primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

Organizatorii evenimentului, Primăria Arad şi Centrul Municipal de Cultură îi invită pe arădeni să sărbătorească împreună trecerea în Noul An, care va fi marcată, conform tradiţiei, în centrul oraşului.

Concerte cu Fantazia și Kamelia

În deschiderea concertului Goombay Dance Band, în seara zilei de 31 decembrie, pe scena din faţa Palatului Administrativ vor urca, de la ora 22.00, arădenii de la Fantazia, dar şi Kamelia.

Cine e Goombay Dance Band

Invitaţii speciali ai Revelionului de la Arad sunt membri trupei Goombay Dance Band. Creată în 1979 în Germania, decătre Oliver Bendt, trupa și-a luat numele după un mic golf de pe insula Caraibe Sf. Lucia. Muzica lor are un sunet distinctiv (oarecum similar cu cel al trupei Boney M), un amestec de soca, calypso și western pop. Grupul s-a bucurat de un mare succes la începutul anilor ’80, înregistrând mai multe hit-uri, printre care numite „Sun of Jamaica”, „Seven Tears” sau „Aloha-Oe, Until We Meet Again”.

Autoritățile spun că au ales trupa germană dupăce la revelionul trecut, legendara trupă Saragossa Band s-a bucurat de mare succes la Arad.

Unul dintre cele mai impresionante focuri de artificii

Primăria Arad spune că focul de artificii va fi memorabil şi unul dintre cele mai spectaculoase din ultimii ani. Autorităţile locale promit de Fiecare dată că Focul de artiFicii va Fi mai spectaculos decât la revelionul precedent, iar până acum s-au ţinut de promisiune, aşa că sunt toate şansele ca şi Focul de artiFicii de la acest revelion să Fie cel mai spectaculos din ultimii ani. Pentru ca totul să se desFăşoare în siguranţă, Focul de artiFicii al primăriei va Fi supravegheat de pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Ţinând cont de noile reglementări, Focurile de artiFicii vor Fi trase din parcul din spatele primăriei, şi vor Fi de calibru mare.

Kamelia

Kamelia a devenit cunoscută după colaborarea sa cu Puya. Cei doi au realizat împreună piesele „Undeva-n Balcani”, „Change”, „V.I.P.”, „Americandrim” și „Vestul Sălbatic”.

Fantazia

Fantazia este cea mai tânără formație românească de rock. Înființată în februarie 2014 la Palatului Copiilor din Arad, trupa îi are în componență pe Arthur, Andrei, Robert și Radu, aceștia fiind îndrumați de prof. Paul Edeleni. Fantazia abordează melodii dintr-un spectru larg, de la rock’n roll, hard’n heavy până la power și symphonic metal.

Sursa foto: Primăria Municipiului Arad

Sursa video: Youtube