Arad: Cercetat pentru că a încălcat ordinul provizoriu emis împotriva sa

Un bărbat de 44 de ani din comuna Grăniceri, județul Arad, este cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu care fusese emis împotriva sa.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „polițiștii orașului Chișineu-Criș au emis, la data de 11 ianuarie., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 44 de ani, din Grăniceri, care și-a agresat soția lovind-o în zona pieptului și abdomenului în timp ce se aflau în locuința comună de pe raza localității Chișineu-Criș. A fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, agresorului fiindu-i interzisă apropierea de victimă sau contactarea acesteia sub orice formă”.

Ulterior, pe data de 12 ianuarie, bărbatul a încălcat ordinul de protecție provizoriu intrând în locuința comună, pe numele acestuia fiind întocmit un alt dosar penal, pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Un alt ordin de protecție provizoriu a fost emis de polițiștii Biroului de Ordine Publică pe numele unui arădean de 40 de ani, care, la data de 6 ianuarie a.c., și-a lovit și amenințat concubina, în locuința acesteia. În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru lovire și alte violențe și amenințare.

POlițiștii continuă cercetările față de cei 2 bărbați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.