Arad: Circa 80.000 de țigări de contrabandă, confiscate în Arad

Circa 80.000 de fire de țigarete decontrabandă au fost confiscate decătre polițiștii din Arad ca urmare a 2 descinderi la traficanți.

Acheta este derulată decătre polițiștii Secţiei nr. 2 Rurale Arad, sprijiniți de lucrătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad și de tehnicienii Serviciului Criminalistic, au efectuat 2 percheziţii domiciliare, in localitățile Arad și Semlac.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu, în cadrul unei percheziții desfășurate de polițiști sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, intr-o clădure de pe strada Aprodu Purice din municipiul Arad, imobil utilizat de doi bărbati de 29 și 34 de ani, a fost depistata și indisponibilizată cantitatea de 27.540 fire tigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzator, susceptibile de a fi contrafăcute.

In urma celei de-a doua percheziții efectuate pe raza comunei Semlac, in locuința unui bărbat de 68 de ani, au fost depistate 52.320 fire țigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzator.

Cele 79.860 fire țigarete au fost indisponibilizate in vederea confiscării.

Cei trei bărbați au fost reținuți de polițiști pe baza de ordonanța de reținere, sub aspectul săvârșirii infractiunii de contrabanda și vor fi propuși pentru arest preventiv.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Alte 130.000 de țigări de contrabandă

Captura vine dupăce zilele trecute, polițiștii din Arad au mai confiscat peste 130.000 de țigări de contrabandă, 32.725 lei, 550 de euro și un întreg arsenal de arme albe de la 4 bărbați cercetați tot pentru contrabandă.

Sursa foto: Inspectoratul de Poliție Județean Arad