Arad: Circuitul Cramelor continuă, sâmbătă, în Podgoria Aradului, la Crama Familiei Rab. Ce cuprinde pogramul

Circuitul Cramelor continuă în Podgoria Aradului, sâmbătă, 27 octombrie, a anunțat, marți, Consiliul Județean Arad, care organizează turul.

Programul include degustare de vinuri la Crama Familiei Rab, din Ghioroc, vizită la Muzeul Tramvaiului Electric și la Muzeul Viei și Vinului. Pe lângă degustarea de vin propriu-zisă, turiștii au incluse în meniu un prânz și alte băuturi din struguri. Prețul pachetului este de 72 lei/persoană și include transportul dus-întors cu autobuz, meniul, degustările și vizita la muzeu.

Plecarea va avea loc la ora 10.00 din fața Consiliului Județean Arad, iar întoarcerea la Arad este programată la ora 15.00.

Rezervările se pot face la numărul de telefon 0728.116.412, de luni până vineri, între orele 9.30 – 16.30.

„Cramele și vinurile produse în această regiune reprezintă un brand al Aradului. Avem șansa să avem la noi în județ o zonă viticolă de care putem fi mândri, cu un potențial pe care ne dorim să îl valorificăm. Strategia CJA este ca în anii următori tot mai mulți turiști să cunoască Podgoria Aradului, iar aceștia să devină la rândul lor ambasadori ai acestei zone”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.