Arad: „Circuitul Cramelor în Podgoria Aradului” reîncepe sâmbătă cu degustări și meniuri apetisante

Circuitul Cramelor, care s-a bucurat demare succes anul trecut, revine și în acest an, cu începere din data de 20 octombrie.

„Consiliul Județean Arad continuă promovarea Podgoriei Aradului și în această toamnă. Am gândit acest program prin care producătorii de vin își prezintă cramele și oferă vinuri la degustat din dorința de a pune în valoare zonele viticole, producătorii de vin și sortimentele speciale de vinuri realizate în cramele din Podgorie. Succesul de care s-a bucurat acest proiect în cursul anului trecut, ne-a motivat ca să reluăm proiectul și în acest an, o dată cu recoltarea strugurilor”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Campania se dedicat atât arădenilor care vor să-și descopere sau redescopere județul, cât și turiștilor din alte județe sau chiar din străinătate.

Circuitul reîncepe, sâmbătă 20 octombrie, cu o degustare la Casa Vinului Brici din Mâsca, în Podgoria Miniș – Măderat. Prețul pachetului este de 54 lei/persoană și include transport dus – întors cu autobuz de la Compania de Transport Public (24 lei) și meniul (30 lei). În cadrul deplasării, se va vizita Muzeul Emil Montia de la Șiria.

Pe lângă degustarea de vin propriu-zisă, turiștii au incluse în meniu un prânz și alte băuturi din struguri.

Plecarea va avea loc la ora 10.00 din fața Consiliului Județean Arad, iar întoarcerea la Arad este programată la ora 15.00.

Următoarea deplasare

Următoarea deplasare va fi la Crama Familiei Rab din Ghioroc, în 27 octombrie. Prețul pachetului este de 72 lei/persoană și include transport dus – întors cu autobuz de la Compania de Transport Public Arad (22 lei) și meniul (50 lei). În cadrul acestui eveniment se va vizita Muzeul Viei și Vinului de la Miniș.

Mai multe informații

Mai multe informații găsitți pe site-ul Consiiliului Județean Arad și pe contul de facebook al instituției.