Arad: Claudiu Negrea, premiat cu diploma „Arădeni cu care ne mândrim”, după ce a străbătut 850 de km în 33 de zile, pe celebrul Camino de Santiago. Motivul

Un bărbatde 25 de ani din Arad a primit titlul „Arădeni cu care ne mândrim” dupăce a străbătut 850 de km în 33 de zile, pe celebrul Camino de Santiago, pentru a promova proiectul de modernizare a secțiilor din spitalul județean dedicate copiilor.

Premiul i-a fost acordat decătre vicepreședintele Consililui Județean Arad Sergiu Bîlcea, care a spus despre fotograful Claudiu Negrea că „este dedicat copiilor, voluntariatului şi proiectului „Cu drag pentru viitor””.

„Claudiu Negrea, la 25 de ani, este un tânăr implicat, dedicat, care şi-a construit deja o carieră din pasiunea pentru fotografie. El s-a gândit că trebuie să dăruiască celor din jur, comunităţii. Proiectul inedit, călătoria de 33 de zile, este o experienţă remarcabilă, în care a descoperit oameni şi mentalităţi. Claudiu este un arădean convins, care îşi iubeşte oraşul darâ este gata să se alăture unor proiecte prin care comunitatea poate să crească. Este un exemplu de implicare în proiecte care promovează imaginea Aradului”, a mai declarat Segiu Bîlcea.

Sursa foto: Consiliul Județean Arad